Een baan krijgen, hebben en het behouden is voor bijna iedereen van groot belang. Hierdoor kan men zichzelf, maar zeker ook door de werkgever, gedwongen voelen om te vaak over de eigen grenzen te gaan. Het gevolg hiervan is dat je op den duur te maken krijgt met emotionele en/of fysieke klachten: niet goed meer kunnen slapen, snel huilen, boos worden, rug/nek/schouderpijnen, maagpijn, hartkloppingen etc. Zo maar een greep uit de doos van de vele klachten die in dergelijke situaties kunnen ontstaan. 


Zeker als je ADD of ADHD hebt is de kans groot, dat je door het volgen van al die binnenkomende impulsen te ver over je grenzen gaat en hierdoor een burn out doet ontstaan.  Uit loyaliteit met collega's e/of het bedrijf wordt alles gegeven. Helaas dan wel vaak te lang en te intensief waardoor het je steeds minder goed lukt om in je privétijd te herstellen.  De balans raakt zoek en langdurige depressieve gevoelens, angsten, lichamelijke en geestelijke klachten kunnen steeds meer de overhand nemen. 

 

Indien u zich herkent in deze twee stukjes tekst dan zou u kunnen overwegen om mij voor zo'n vrijblijvende kennismakingsgesprek te bellen om samen te kijken hoe je situatie kan worden verbeterd.