Autismebegeleiding voor volwassenen

Het gaat eigenlijk best goed in je leven. Maar soms heb je iemand nodig die je helpt bij het behalen van je doelen en die ze goed weet te verdelen in stappen. Als je daar niemand vanuit je eigen sociale netwerk voor wilt benaderen dan moet je op zoek gaan naar iemand met wie je een klik hebt.
Ik werk niet volgens één bepaalde methodiek, omdat ik graag met mijn cliënten op zoek ga naar wat bij hen past en werkt! Graag nodig ik je uit voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of je met mij zou kunnen samenwerken. Ook kan er dan gekeken worden of je hulpvraag past in een WMO/PGB traject, aangezien ik niet door de ziektekostenverzekeraars word vergoed.

 

Voorbeelden van mogelijke doelen kunnen zijn: ·

  • Hoe om te gaan met prikkels? Is er sprake van een teveel of juist van een te weinig hoeveelheid prikkels in je leven waardoor je bijvoorbeeld oververmoeid bent, jezelf gestrest voelt, een kort lontje hebt of waardoor je zelfs depressief voelt.
  • Het lukt je moeilijk om een vaste dagelijkse structuur aan te houden. Of je voelt je gedwongen om jezelf een nieuwe structuur aan te leren wat veel moeite kost.
  • Je ervaart problemen om op een goede manier om te gaan met die ander (sociale interactie) en zou hiervoor graag wat begeleiding in willen krijgen.
  • Hoe kom ik tot een keuze of tot een besluit?
  • Hoe kan ik grenzen stellen aan een ander maar ook aan mezelf?

 

Mocht je interesse hebben in een dergelijk kennismakingsgesprek? Stuur me dan een mailtje met eventueel je telefoonnummer. Dan neem ik spoedig contact met je op.